Головному архітектору Луцька дали нову посаду

Головному архітектору Луцька дали нову посаду
джерело фото: https://konkurent.in.ua/

Леоніда Герасимюка перевели з посади начальника управління містобудування та архітектури Луцької міської ради, головного архітектора на посаду головного спеціаліста відділу охорони культурної спадщини департаменту культури.

Це відбулося за згодою сторін. До виконання нових обов′язків Леонід Герасимюк приступив 2 липня, – пише Конкурент із посиланням на розпорядження Григорія Пустовіта.

Герасимюку присвоєний 9-й ранг посадової особи місцевого самоврядування та щомісячна надбавка за вислугу років у розмірі 40% до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, що відповідає його стажу державної служби та служби в органах місцевого самоврядування (28 років 4 місяці 2 дні).

Також йому установили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 45 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Нагадаємо, Леоніда Герасимюка називають одним із фігурантів «справи Рачкова».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший у поміч: 10 порад, як облаштувати сходи у вашій оселі. ФОТО
Наступна новина Лучан запрошують відвідати тигреня Трішу: коли можна прийти в зоопарк
Останні новини
Схожі новини