Головою Локачинської райдержадміністрації став ексрегіонал

Головою Локачинської райдержадміністрації став ексрегіонал
Фото ілюстративне

Президент Володимир Зеленський призначив головою Локачинської райдержадміністрації Василя Бакуна.

Про це йдеться у розпорядженні глави держави, підписаному 15 травня.

Іншим своїм розпорядженням Зеленський звільнив попереднього голову Віктора Дудечка – «у зв'язку із закінченням строку повноважень Президента України». Варто зазначити, що Дудечко був призначений на цю посаду ще президентом Петром Порошенком.

Нагадаємо, ще у січні 2020-го на посаду голови Локачинської РДА Кабмін погодив кандидатуру депутата Локачинської райради від Радикальної партії Олега Ляшка Михайла Українця. Згодом стало відомо, що на цю керівну посаду претендує і пенсіонер Василь Бакун.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Раніше Василь Бакун був керівником державної виконавчої служби у Локачинському районі. У його власності – будинок у селі Старий Загорів Локачинського району, земельна ділянка у цьому ж районі на 21 165 кв. м та ще 1600 кв. м землі – у його дружини.

У 2019 році Василь Бакун отримав 57 604 гривні пенсії, а його дружина – 66 422 гривні зарплати у відділі освіти, молоді та спорту Локачинської райдержадміністрації та 6 тисяч гривень – від надання майна в оренду. У декларації – ні готівкових коштів, ні грошей на банківських рахунках.

Василь Бакун є лідером районної організації Опозиційного блоку. У січні в Локачах навіть організовували віче, щоб не допустити його призначення на посаду голови РДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кількість волинян, які заразилися коронавірусом, перевищила 600
Наступна новина Повідомили, де проведуть Євробачення-2021
Останні новини
Схожі новини