Порошенко дав нагороди п'ятьом волинянам

Порошенко дав нагороди п'ятьом волинянам
Юлія Токарська. Джерело - https://www.volyn24.com

З нагоди Дня Конституції України п’ятеро волинян удостоєні державних відзнак.

Про це ідеться в Указі Президента на його офіційному сайті.

Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджений головний агроном товариства «П’ятидні» Володимир-Волинського району Роман Цизь, а орденом княгині Ольги ІІ ступеня – художниця Валентина Михальська

Окрім того, трьом волинянам присвоєні почесні звання: «Заслужений лікар України» – заступникові головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні Олександру Дударю, «Заслужений майстер народної творчості України» – вишивальниці Юлії Токарській (на фото), «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» – директорові Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимирові Новосаду.

Як ідеться в Указі, ці люди відзначені «за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм». 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки морозива в рік з'їдають українці, - дослідження
Наступна новина «Господь врятував нас руками лікарів»: у Луцьку прооперували онкохворого хлопчика Рому Гальчика
Останні новини
Схожі новини