Григорій Пустовіт розповів, чи балотуватиметься в мери Луцька

Григорій Пустовіт розповів, чи балотуватиметься в мери Луцька
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зізнався, чи бачить себе у кріслі міського голови.

Про це він розповів в інтерв’ю «Першому».  

«Коли я погодився йти на посаду секретаря міської ради, то одразу сказав, що не буду балотуватися в мери. Пам’ятаєте, тоді тривала жорстка політична боротьба. Ігор Поліщук пішов з посади, щоб його не звинувачували у використанні адмінресурсу під час виборів.

Ми сподівалися, що вибори відбудуться у вересні того ж року, тобто через декілька місяців, як на той час. Але соціологічні опитування показали, що ті політичні сили, які мають більшість у Верховній Раді, не мають кандидата, який може виграти вибори у Луцьку», – поділився Григорій Пустовіт.

Він переконаний, що як тільки з’явиться кандидат, який зможе конкурувати з представниками опозиції – «УКРОПом», «Батьківщиною», одразу оголосять вибори. На його думку, ще одна причина, чому не оголошують вибори, - це президентські вибори у 2019 році:

«Не може команда Президента собі дозволити ризикувати. Якщо вони проведуть вибори мера і їхній кандидат програє, а ймовірність цього дуже висока, то це буде ударом по рейтингу Порошенка не лише в нашій області. БПП дуже хворобливо реагує на програші під час виборів до об'єднаних територіальних громад, а «втрата» обласного центру стала б показовою для всієї Волині та України», – додав секретар.

Він також розповів, коли можуть оголосити вибори Луцького міського голови.

Читайте більше: Депутат в темі – Григорій Пустовіт: «Лучани не повинні бути «донорами» для навколишніх сіл»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-20 цитат з лекції відомого ресторатора Романа Хорзова в Луцьку
Наступна новина У комунальну власність Луцька передадуть дві квартири
Останні новини
Схожі новини