Григорій Пустовіт став заступником голови Волиньради

Григорій Пустовіт став заступником голови Волиньради
Григорій Пустовіт

Колишній секретар Луцької міської ради та виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт отримав нову посаду – заступника голови Волинської обласної ради.

Про це стало відомо у середу, 25 листопада, під час першої сесії Волинської обласної ради восьмого скликання.

Нагадаємо, головою Волинської обласної ради став колишній перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. Він же висунув Григорія Пустовіта в якості кандидата на посаду заступника. Інших кандидатів не було.

Нагадаємо, першим заступником голови обласної ради став член фракції «Свобода» Юрій Поліщук.

За призначення Григорія Пустовіта проголосували 49 депутатів «за», 2 – «проти», 10 – не голосували. Проігнорували голосування члени фракції «Європейська Солідарність». Вони незгідні з тим, що кандидатів на посади заступників висунули без консультацій з другою за чисельністю депутатів фракцією «ЄС».

Зауважимо, Григорій Пустовіт став секретар Луцької міської ради у липні 2017 році після смерті міського голови Миколи Романюка. З квітня по липень цього року був заступником міського голови. З березня 2014 року до липня 2014 року був головою Волинської обласної державної адміністрації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дві квартири та готівка: що має новопризначена суддя Рожищенського райсуду
Наступна новина Партію «Батьківщина» позбавили державного фінансування
Останні новини
Схожі новини