Гроші треба тратити не тільки на ремонт дворів, а й на екологію, –  депутатка Алла Надточій

Гроші треба тратити не тільки на ремонт дворів, а й на екологію, –  депутатка Алла Надточій

Аби вирішити у Луцьку проблему зі сміттям, варто з міського бюджету фінансувати не тільки ремонт прибудинкових територій і комунальних закладів, а й й заходи з екологічного захисту, - вважає депутатка Луцької міської ради Алла Надточій.

Про це вона розповіла 18 квітня ефірі ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» на «12 каналі».

«На сьогодні є вихід один. Мені здається, що всі опозиційні депутати, підтримали б те, що ми не виділили б кошти на ремонт прибудинкової території, поточних ремонтів у школі чи інших закладах, але точно підтримали б ті програми, які повинні спрямовуватися на екологічні засади. Тому, що ми повинні думати, куди завтра це все сміття вивеземо» - скахала Надточій.

«Бачили проблему Львова, вся Україна за цим спостерігала. Але справа в тому, що у Львові є мер, людина, яка про це дбала, жила цим цілий рік і вирішила це питання», – додала депутатка.

Депутатка міськради розповіла, що нинішня міська влада звітує, що у Луцьку все добре, однак нещодавно стало відомо про 4-мільйонний штраф, який отримала мерія за порушення у сфері поводження з відходами.

«Ми сьогодні бачимо результат їхньої роботи, де звітують, що в нас все дуже добре, а в результаті тепер дізнаємося, що ми маємо штрафи», – обурилася Алла Надточій.

Варто додати, що на проблему переповненого полігону твердих побутових відходів у Брищі, де рідкими відходами (фільтратом) забруднюються навколишні землі, звернув увагу і депутат Андрій Покровський. Також він вказав на те, що Луцька влада не забезпечила роздільне збирання відходів. До того ж, Луцьк засмічується стихійними сміттєзвалищами.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нафіг медична реформа?!» Від Зеленського вимагають пояснити свої слова
Наступна новина Хто з відомих українців підтримує Порошенка і Зеленського
Останні новини
Схожі новини