Гурт «Kalush Orchestra» їде на «Євробачення-2022» представляти Україну

Гурт «Kalush Orchestra» їде на «Євробачення-2022» представляти Україну

Сьогодні, 22 лютого, на засіданні Організаційного комітету Національного відбору на участь у Євробаченні-2022 було ухвалено рішення про те, що гурт «Kalush Orchestra», представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі у Турині.

Про це повідомляє Суспільне.

«Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу Нацвідбору на Євробачення-2022 та віддав нам перше місце в SMS-голосуванні. Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ. Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою», — сказав вокаліст гурту Олег Псюк.

Зазначимо, що 17 лютого Оргкомітет ухвалив рішення звернутися до гурту «Kalush Orchestra» з пропозицією представляти Україну в Турині, оскільки гурт посів друге місце у фіналі та отримав найбільшу підтримку глядачів. Загалом гурт отримав 14 балів, з них максимальні 8 балів від глядачів та 6 балів від суддів.

Нагадаємо, після оголошення переможця, учасники Kalush заявили про фальсифікації та про намір оскаржувати результати конкурсу у суді. Водночас у мережі розгорівся скандал, нібито Аліна Паш незаконно відвідувала Крим у 2015 році з території Росії. Артистка заперечувала цю інформацію, а на підтвердження законності візиту надала довідку про перетин контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чаплинка". 15 лютого речник ДПСУ повідомив, що довідку про перетин адміністративної межі з Кримом з України в 2015 році прикордонники Аліні Паш не видавали. Згодом співачка заявила, що знімає свою кандидатуру з "Євробачення".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинському національному університеті всі факультети виходять з «дистанційки»
Наступна новина У Луцьку оновлять центральний басейн за понад 64 мільйони
Останні новини
Схожі новини