Аліна Паш відмовилася від участі в Євробаченні-2022

Аліна Паш відмовилася від участі в Євробаченні-2022

Перможниця фіналу національного відбору на «Євробачення» Аліна Паш зняла свою кандидатуру як представниця України на «Євробачення».

Про це вона написала у своєму інстаграмі та повідомила організаторів, – передає Детектор медіа.

«Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль. Ми зв’яжемося із Суспільним та підпишемо всі необхідні документи», – зазначила вона.

За словами голови наглядової ради Суспільного Світлани Остапи, у цей момент (станом на 15:40) на Суспільному проходить засідання оргкомітету нацвідбору «Євробачення-2022». Аліна Паш бере у ньому участь і подала уже заяву, що знімає свою кандидатуру. 

Читати також: Від України на «Євробачення-2022» поїде Alina Pash, але гурт Kalush заявляє про фальсифікацію

Нагадаємо, 13 лютого на Суспільному показали листа, наданого Аліною Паш, який засвідчує, що вона їхала у 2015-му в Крим через Чаплинку. Напередодні Суспільному цю інформацію у прикордонній службі не підтвердили, пояснивши, що дані про перетин кордону є конфіденційними.

14 лютого активіст, відеоблогер Сергій Стерненко ствердив, що Аліна Паш підробила довідку від прикордонників щодо поїздки в окупований Крим.

Після його заяви НСТУ звернулася до Державної прикордонної служби України та попросила підтвердити або спростувати факт підробки документа державної служби, який їм надала команда Аліни Паш.

Микола Чернотицький сказав, що не підпише з Аліною Паш угоди без відповіді від прикордонників. За словами члена правління НСТУ Ярослава Лодигіна, якщо прикордонники підтвердять, що довідка фальшива, Суспільне запропонує представляти Україну на конкурсі гурту «Калуш Оркестра», який посів друге місце у фіналі.

15 лютого помічника голова Державної прикордонної служби України – прессекретар Андрій Демченко повідомив, що їм невідомо нічого про документ Аліни Паш, який вона надала Суспільному як гарантію, що їхала в окупований Крим з української сторони.

Після цього Микола Чернотицький сказав, що шахраї не можуть представляти Україну на Євробаченні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Погарячкував», – Погуляйко через рік вибачився перед волинськими депутатами
Наступна новина «Прийшло багато жінок». Як на Волині формують територіальну оборону
Останні новини
Схожі новини