Хабар за дозвіл на викиди шкідливих речовин в повітря. Деталі затримання посадовця в ОДА

Хабар за дозвіл на викиди шкідливих речовин в повітря. Деталі затримання посадовця в ОДА

Кошти, які правоохоронці вилучили в заступника голови Ковельської РДА Дмитра Красносельського, були хабарем за дозвіл на викиди шкідливих речовин в повітря для одного з підприємств Маневиччини.

Про це стало відомо ІА Волинські Новини з власних джерел.

Як зазначає джерело, Дмитро Красносельський ніс частину хабара одному високопоставленому працівнику ОДА, який мав посприяти підприємству, що в Маневицькому районі, в отриманні дозволу на викид шкідливих речовин. До цього підприємство тричі намагалось отримати дозвіл, але безуспішно.

Проте грошей Красносельський не доніс. О 13:29 він увійшов у будівлю ОДА, слідом за ним – працівники СБУ та прокуратури, які й затримали його на сходах. Загальна сума хабара становила 4 тисячі доларів, проте у Красносельського вилучили тільки 2 тисячі.

У поліції підтвердили факт затримання. Як зазначили, Красносельський вимагав кошти за сприяння в отриманні вищезгаданого дозволу. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після оголошення посадовцеві про підозру будуть обирати запобіжний захід.

Зазначимо, що Дмитро Красносельський – уродженець Луганська. Навчався у Луганському інституті внутрішніх справ МВС України, працював в органах МВС Луганщини. У 2014 році очолив Кремінську РДА Луганської області. З вересня 2020 року працював заступником голови Маневицької РДА, а 20 квітня 2021 року був призначений заступником голови Ковельської РДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу – майже 30 тисяч хворих на коронавірус
Наступна новина «Вирити траншею і загородити в’їзд». Як у Луцьку боротимуться зі зливом браги в каналізацію
Останні новини
Схожі новини