Культову Nokia 3310 випустять з підтримкою 4G

Культову Nokia 3310 випустять з підтримкою 4G

HMD Global, яка випускає смартфони Nokia, перевипустить колись хітовий фінський мобільний телефон, обладнавши його сучасними функціями.

Модель Nokia 3310 ще раз отримає статус "новинки" – цього разу термінал буде підтримувати зв’язок "четвертого покоління". А також працюватиме на основі YunOS – "оболонки", створеною китайським гігантом електронної комерції Alibaba на платформі Android. До такого висновку дійшли журналісти NokiaPowerUser. Відповідні дані вони знайшли на сайті китайського сертифікаційного центру телекомунікаційного обладнання TENAA.

Компанія HMD Global, яка "успадкувала" колись легендарний фінський бренд, спочатку випустила простий кнопковий мобільний телефон. Потім виробник додав до того ж таки олдскульного корпусу та вигляду підтримку 3G. І ось тепер фанати Nokia дочекалися, що модель 3310 нарешті зможе працювати і в мережах "четвертого покоління".

За даними Alibaba, на травень 2017 року у світі працювало понад 157 млн YunOS-пристроїв. Хмарна операційна система YunOS призначена для обслуговування інтернету речей (IoT).

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зоопарк “Межигір’я” просить привозити їм свіжі новорічні ялинки
Наступна новина Любите гірке? Можливо ви садист чи психопат, кажуть вчені
Останні новини
Схожі новини