Хотів «відмазати» батька: на Волині чоловік намагався дати хабар поліцейським

Хотів «відмазати» батька: на Волині чоловік намагався дати хабар поліцейським

На одному з блокпостів поліцейські зупинили водія, у якого не виявилося страхового поліса. Щоб «відмазати» батька від адміністративної відповідальності, син намагався дати хабар правоохоронцям.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області

Учора, 29 вересня, близько 21 години на одному з блокпостів поблизу смт Цумань поліцейські зупинили для перевірки автомобіль Nissan Qashqai. Під час спілкування з водієм та перевірки документів правоохоронці виявили, що у нього нема страхового поліса на авто, що передбачає адміністративну відповідальність.

Аби не складали адміністративний протокол, син правопорушника спробував вирішити питання на місці та запропонував поліцейським гроші, які згодом і надав, попри їхні попередження про відповідальність.

На місце події відразу викликали слідчо-оперативну групу для документування факту надання неправомірної вигоди та вилучення наданих банкнот.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 4 років позбавлення волі. Разом з цим, на водія Nissan поліцейські склали протокол про адміністративну відповідальність за ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: В «Устилузі» псевдостудент пропонував прикордонниці 200 євро хабара


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Маневичі до масажиста-переселенця їдуть клієнти зі всього району
Наступна новина Чоловік убив пенсіонера в луцькому реабілітаційному центрі
Останні новини
Схожі новини