У Маневичі до масажиста-переселенця їдуть клієнти зі всього району

У Маневичі до масажиста-переселенця їдуть клієнти зі всього району

Масажист і фахівець із фізичної терапії та ерготерапії Дмитро Саєнко переїхав із Кривого Рогу у смт Маневичі на Волинь. Тут відкрив власний кабінет і працює за записом із клієнтами. 

Про чоловіка розповідають у відео ШоТам.

У квітні від «руського міра» Дмитро рятував себе й родину колеги. 

«Я в якийсь момент після обстрілу взяв цю родину: батько, матір, двох дітей, бабусю, себе, по валізці, як ми думали, на два тижні. А виявилось, що затримались. І так сталось, що став тут корисним, знайшов чим зайнятися», – розповідає Дмитро.

Переїхав чоловік на Волинь, де живе далека рідня. Спочатку розвантажував машини, плів маскувальні сітки у волонтерському центрі. Саме там і зробив перші масажі охочим після важкого дня. 

«Буквально через 2-3 тижні люди почали дізнаватися без жодної  реклами – чи то від своїх родичів, друзів, колег. Почали люди ходити одне за одним. Я, чесно кажучи, не очікував, що буде така потреба», – ділиться думками Дмитро Саєнко.

Кабінет із кушеткою Дмитрові запропонував місцевий майстер тату. Клієнтів хоч греблю гати – їдуть зі всього району. Та славиться чоловік не лише вмілими руками.

«Мене вразило, що він із Кривого Рогу й так чисто українською мовою спілкувався. Це підкупає. Це дуже класно, як він говорить українською», – каже клієнт Дмитра Ілля Хомич.

Секрет успіху Дмитра простий: якщо прислухаєтесь – усе вийде і у вас! 

«Працювати, працювати і ще раз працювати! Сидіти нема чого. Судячи з моєї роботи, то скажу: не беріть тяжке в руки, а дурне в голову. Займайтеся спортом. Поборемо!» – підсумував Дмитро.

Читайте також: «Учні розкидані по світу»: педагогиня з Харкова влаштувалася у сільську школу на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росіяни вдарили по гуманітарній колоні: загинули понад 20 людей
Наступна новина Хотів «відмазати» батька: на Волині чоловік намагався дати хабар поліцейським
Останні новини
Схожі новини