Таємний дерибан землі у Княгининку. Відкрили кримінальне провадження

Таємний дерибан землі у Княгининку. Відкрили кримінальне провадження

Законність прийняття рішень депутатами сільської ради в Луцькому районі перевірять в межах кримінального провадження.

Про це інформує прокуратура Волині, пише ІА «Волинські Новини».

Реагуючи на повідомлення в засобах масової інформації, Луцька місцева прокуратура внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про можливе зловживання депутатами однієї з сільських рад Луцького району службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки інтересам територіальної громади (ч.2 ст. 364 КК України).

У межах провадження правоохоронці перевірять законність прийняття обранцями громади рішень про передачу у власність громадянам земельних ділянок під час проведення 13 листопада 2020 року сесії сільської ради.

Нагадаємо, під покровом ночі в п’ятницю, 13 листопада, потайки від громади у Княгининівській сільській раді зібрали сесію. Депутати повідкладали всі свої справи та засідали до середини ночі. Бо ж роботи було чимало: роздавали землю. Ось тільки не звичайним жителям громади, а самим собі, своїм дітям, дружинам та іншим родичам. Дісталося кожному працівнику сільської ради. Було й таке, що на одне і те ж прізвище депутата припадало з десяток рішень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку від ускладнень коронавірусу померла медсестра обласної лікарні
Наступна новина Застрелився Роман Бузулук, який спричинив смертельну ДТП на Потебні
Останні новини
Схожі новини