Хто розпалює ворожнечу між луцькими водіями та пасажирами. ВІДЕО

Хто розпалює ворожнечу між луцькими водіями та пасажирами. ВІДЕО

Щодня стрічки соціальних мереж рясніють нічим не підтвердженою інформацією про ті або інші фейки у різних сферах життєдіяльності волинян.

Та найголовніше, що це невідомо, хто пише, а волинські ЗМІ миттєво підхоплюють та видають цю незрозумілу інформацію населенню області за чисту монету. Таким чином, представники засобів масової інформації неабияк роздмухують велику неприязнь між людьми, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. 

Найбільше засмічувати, так звані боти, взялися тематикою транспортної галузі. Мовляв, що не день, то нові нарікання на перевізників, водіїв маршруток та інших пасажирів.

Відтак, крізь призму інтернету та телебачення водії в очах людей стали просто монстрами, які те й роблять, що постійно грубіянять, порушують правила водіння, та всім на зло якомога голосніше вмикають музику яку всі, окрім них, звісно ж, не слухають.


Нагадаємо, з луцької маршрутки водій хотів висадити пасажирку на милицях. 

Читати також: Водія, який не захотів безплатно везти дітей загиблого волинського бійця, покарають


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 8 червня
Наступна новина Наближає смерть: вчені розповіли про небезпеку довгого сну
Останні новини
Схожі новини