Хворий на рак крові волинянин просить про допомогу

Хворий на рак крові волинянин просить про допомогу
Хворий на рак крові Сергій Мельник з донькою

Мешканець селища Маневичі Сергій Мельник  бореться із раком крові. Він і його рідня просять усіх, хто має змогу, допомогти у цій доротьбі, надавши посильну фінансову допомогу. 

Страшний діагноз чоловік отримав в середині грудня цього року, з того часу його сім’я намагається всіляко допомогти та просить небайдужих долучитися, пише Район.Луцьк.

Як повідомила донька Сергія Мельника Мирослава, за кілька днів завдяки соцмережам та людям вдалося зібрати близько 20 тисяч гривень та знайти першого донора крові, проте лікування триває і фінансова допомога досі потрібна.

Щодня чоловік інфузійно отримує ліки. Загалом день лікування коштує 1500 гривень. А коли потрібно робити хімію – на одну ампулу витрачають від 800 до 2000 гривень.

«Життя пробігло перед очима і основне – вражаючі висновки, зроблені щодо людей. Хороших людей безмежно велика кількість, повірте. Дякую вам, дорогі мої», — написала пост вдячності донька.

Реквізити для допомоги:

5168755112620360 — Мельник Мирослава Сергіївна (донька)

5168 7427 1073 0890 — Мельник Тетяна Іванівна (дружина)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як піднімуть ціну луцькі таксі на Новий рік
Наступна новина У Луцьку міст біля «Варшавки» прикрасили новою ілюмінацією. ФОТО
Останні новини
Схожі новини