І нехай на усіх товарах буде написано «Made in Ukraine», - співвласниця волинської компанії «Тигрес»

І нехай на усіх товарах буде написано «Made in Ukraine», - співвласниця волинської компанії «Тигрес»

У новому випуску проекту «100 Перших. Історії, які надихають і творять майбутнє» своїм досвідом, баченням сьогодення та мріями про майбутнє бізнесу в Україні поділилася співвласниця волинської корпорації «Тигрес» Ірина Дубчук. 

Відео оприлюднили на сторінці у Facebook журналу «Бізнес»

Ірина Дубчук поділилася досвідом 20-річного успішного виробництва й просування продукції корпорації «Тигрес» на внутрішньому ринку.

«У 2004 році ми вийшли на рівень черед 40 країн світу на перше місце з продажу на українському ринку аксесуарів для немовлят. Дійсно, задіяні всі: від дизайнерів до готової продукції на виході. І все це в Україні. Тому що у нас в компанії люди працюють по 20 років і не їдуть у Польщу», – каже Ірина Дубчук.

«Я залишуся в Україні тільки для того, щоб давати роботу українським людям, тому що я тут народилася, у мене тут ростуть діти, тож я хочу працювати в Україні. А це і вигідно, і безпечно, і якісно», – наголошує вона. 

 
Ірина Дубчук, співвласник корпорації “Тигрес”

“Нехай на усіх товарах буде написано “Made in Ukraine”, - Ірина Дубчук, співвласник "Компанія Тигрес”: https://goo.gl/zFRJ23 Запрошуємо власників “білого” бізнесу долучитися до проекту "100 Перших. Історії, які надихають і творять майбутнє", подiлившись своїм досвiдом, баченням сьогодення та мрiями про майбутнє бiзнесу в Україні!

Posted by Журнал "БИЗНЕС" on Thursday, 14 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина FigliMigli запрошує на творчу майстерню
Наступна новина Двох волинян засудили за напад на відділення банку
Останні новини
Схожі новини