Ігор Гузь побився у Верховній Раді. ВІДЕО

Ігор Гузь побився у Верховній Раді. ВІДЕО

У парламенті сталася бійка між народними депутатами від «Опозиційного блоку» та «Народного фронту». 

Як передає кореспондент УНІАН, бійка виникала після голосування за законопроект, який дозволить перейменувати УПЦ МП з вказанням її на приналежність до Росії.

В цей час декілька депутатів із фракції «Опозиційний блок», серед яких Вадим Новинський та Нестор Шуфрич, підійшли до президії та трибуни парламенту і вимагали оголосити перерву.

Шуфрич підійшов до трибуни, де «Народний фронт» прикріпив плакат проти голови «Українського вибору» Віктора Медведчука, і зірвав його.

До Шуфрича підбігли депутати із фракції «Народний фронт», зокрема Юрій Береза й Ігор Гузь,  і розпочалася бійка. У сутичці брали участь депутати від обох фракцій. Вона тривала недовго, тому що решта депутатів розтягнули тих, хто бився.

Після цього голова парламенту Андрій Парубій на вимогу двох фракцій оголосив перерву, яка за часом майже збігається із перервою, передбаченою Регламентом ВР, - з 14.00 до 16.00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волиньраді затвердили обласний бюджет на 2019 рік
Наступна новина У бюджеті Волині не передбачили грошей для Ратнівщини, - Володимир Бондар
Останні новини
Схожі новини