Ігор Палиця прокоментував розслідування про «російське громадянство» депутата Луцькради

Ігор Палиця прокоментував розслідування про «російське громадянство» депутата Луцькради

Голова Волинської обласної ради, один з лідерів партії «УКРОП» Ігор Палиця прокоментував розслідування видання ВолиньOnline, в якому йдеться про те, що депутат Луцькради, укропівець Микола Дендіберін (на фото) отримував громадянство Російської Федерації.

«Він в мене був. Ми говорили з ним про розвиток футбольних полів, спорт. Те, чим він живе», – мовив Палиця в ефірі телеканалу «Аверс».

Він каже, що в Дендіберіна можливо й було громадянство Росії в 2001 році, однак це були зовсім інші часи.

Водночас Ігор Палиця каже, що вірить депутату Луцькради. Мовляв, якщо він каже, що не має громадянства, то значить так і є. 

Крім того голова облради зауважив, що не варто називати Дендіберіна злочинцем, бо, на думку посадовця, шукати справжніх злочинців треба в Києві, «де торгують напряму з Росією дизпаливом, вугіллям». 

«Яка різниця в нього є чи нема, злочинець той хто наносить збиток державі Україна і не дає розвитватися… Не шукайте злочинців там де їх немає», – зауважив Ігор Палиця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені встановили, яким людям шкідливо багато працювати
Наступна новина Право добувати мідь продаватимуть через конкурс, - Ігор Палиця
Останні новини
Схожі новини