Заступник міністра поспілкується з луцькою молоддю

Заступник міністра поспілкується з луцькою молоддю

Луцька молодь плануватиме створення Молодіжного центру спільно із замміністра Олександром Яремою.

Зустріч відбудеться 12 липня, – повідомляють у Луцькій міській раді.

Так, молодь нашого міста збереться для того, аби разом спланувати майбутнє Луцького молодіжного центру спільно із Заступником Міністра молоді та спорту України Олександром Яремою.

Представники молодіжних громадських організацій, члени Молодіжної ради будуть говорити про розвиток молодіжного центру, що стане осередком практичної роботи з молоддю Луцька. Органи місцевого самоврядування та молодь за принципом рівності напрацюють основні напрямки роботи майбутнього центру, розпланують максимально корисний та функціональний його простір.

Тож, молодіжна громадська зустріч «Резиденція молодіжних ідей: планування майбутнього Луцького молодіжного центру» розпочнеться об 11:00 12 липня біля входу до Іподрому (Парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки).

«Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до розвитку молодіжної політики міста та зареєструватися на захід за посиланням https://goo.gl/v8xRQR», – йдеться в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інфекції в таборі на Волині не виявили, – управління освіти
Наступна новина «Ваші рідні в поліції»: волинян тероризують шахраї
Останні новини
Схожі новини