У волинському «Голосі» вже думають про списки кандидатів на місцеві вибори

У волинському «Голосі» вже думають про списки кандидатів на місцеві вибори

У волинському обласному осередку партії Святослава Вакарчука «Голос» заявляють, що вже почали працювати над підбором людей, які потраплять у списки партії на місцеві вибори.

Про це говорив координатор партії на Волині Віктор Левандовський.

У відео, яке він оприлюднив у Фейсбуці, Левандовський, зокрема, сказав: «В партії «Голос» при формуванні партійного списку були поставлені жорсткі фільтри, які не пропустили туди колишніх депутатів, «схемщиків», всяких рішал… Думаю що завдяки цьому в парламент зайдуть нові люди».

«Що, якщо ми зробимо це  тут на Волині, в Луцьку? Запустимо також нових людей. Не пустимо цю всю політичну шваль. Не повинні вони пройти. Давайте зробимо так, щоб зайшли нові люди» - додав Левандовський.

«Ідея «No Passaran» як маніфест наших дій!» – прокоментував це відео Левандовський.

У коментарі «Першому» він пояснив: справді, у волинському офісі «Голосу» справді вирішили почати роботу над формуванням списків до місцевих рад, в тому числі Луцької міської.

«Ми не кажемо, що уже почали записувати людей у списки до Луцької міської ради, Волинської обласної і так далі. Але ми повинні розуміти, що такі люди є. Це наша місцева, волинська ініціатива: сформувати перелік таких людей – активних, небайдужих і компетентних – які згодом зможуть стати учасниками передвиборчих списків на місцевих виборах»

 

 

Роздуми після кави. Ідея «No Passaran» як маніфест наших дій! #МійГолос #ГолосЗмін

Posted by Viktor Levandovsky on Thursday, 13 June 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інспектори з паркування взялися за спальні райони Луцька
Наступна новина Партія Порошенка назвала список. Серед волинян - П'ятигорець і Лапін
Останні новини
Схожі новини