Instaboss: Як заробити 60 000 гривень в місяць у Instagram

Instaboss: Як заробити 60 000 гривень в місяць у Instagram

Як заробляти 60 тис. грн в Instagram щомісячно лучанам розповів засновник і керівник Одеської компанії “VIZART, SMM & Events” Артем Візарт

Перше, що порадив спікер, це завжди відразу тестувати нові можливості, які пропонують соцмережі, адже робити це пізніше, коли можливість стане популярною, буде значно дорожче. 

«За останні півроку в соцмережах більше змін, ніж за останні 6 років. Ще три роки назад у нас 70 % клієнтів рекламувалися Вконтакті, зараз 70 % – просуваємо в Інстаграм. Важливо бути в тренді, тестувати щось нове щодня», – продовжив розповідати спеціаліст. 

Артем Візарт зазначив, що за допомогою Інстаграм можна зароляти 60 000 гривень в місяць. Для цього потрібно створити тематичний паблік, наповнити його контентом, назбирати підписників та продавати пости. 

За його словами рекламний пост у пабліку, який має 50 тис. підписників, буде коштувати 200-300. У докас сказаного спікер навів приклад акаунту 18-річного одесита, який таким способом заробляє 60 тис. гривень щомісячно. 

Читати також: Як стати брендом на Facebook за 1 долар?

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кварцяного обрали головою федерації футболу Волині на другий термін. ВІДЕО
Наступна новина В Україні подорожчають цигарки
Останні новини
Схожі новини