«Йому допомагають судді з Волині». Лучанин знову подав до суду на гурт «Антитіла»

«Йому допомагають судді з Волині». Лучанин знову подав до суду на гурт «Антитіла»
Тарас Тополя

Лучанин Сергій Лапковський знову подав позов до суду проти гурту «Антитіла», соліст якого Тарас Тополя наразі захищає Україну на передовій. Лучанин запатентував в Україні окремі тональності і темп, отож тепер знову подає до суду, аби отримати компенсацію від гурту, адже на його думку, музиканти використали його патент «на налаштування параметрів музичної композиції».

Про цей випадок на своїй сторінці у фейсбуці розповів Тарас Тополя. 

Нагадаємо, у 2019 році Сергій Лапковський із Луцька подав судовий позов на понад мільйон гривень проти популярного українського гурту «Антитіла», звинувативши музикантів у тому, що вони нібито використали у своїх композиціях запатентовану ним корисну модель №74516 «Спосіб налаштування параметрів музичної композиції». Згодом вже гурт «Антитіла» подав позов проти лучанина Сергія Лапковського, який вимагає від них понад мільйон гривень. 

«Три роки тому ми відбили його атаки. Але тепер почалося знову. Поки ми на передовій, цей громадянин знову подав на нас у суд. Йому допомагають судді з Волині. Привіт ще один, я все пам‘ятаю. Зараз перебуваючи невідомо де, не маючи змоги бути фізично присутнім на засіданні, Лапковський просить суд про нове засідання по відео зв’язку. І викликає нас також у суд. Ми маємо певні, якби так сказати правильно, вагомі причини не брати участь у цьому треші.

Можу прийняти участь у судовому засіданні у режимі відео-конференції з використанням власного технічного засобу через сайт vkz.court.gov.ua з використанням ключа ЕЦП. Якщо до війни я ще якось намагався коректно коментувати цей треш, то зараз я просто кажу громадянину України Лапковському: іди н@хй, чорт», – написав Тарас Тополя. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині під час купання у ставку втопився чоловік
Наступна новина На Волині подорожчали майже усі продукти. Розказуємо, які найбільше
Останні новини
Схожі новини