Суд закрив абсурдну справу лучанина проти «Антитіл». ФОТО

Суд закрив  абсурдну справу лучанина проти  «Антитіл». ФОТО
Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя в суді

Чергове засідання суду за позовом лучанина Сергія Лапковського, який звинуватив гурт «Антитіла» у використанні його патенту на налаштування параметрів музичної композиції, відбулося 11 лютого. Проте ні Лапковський, ні його представники до суду знову не з'явилися, не пояснивши причин. Таким чином суд ухвалив залишити позов Лапковського без розгляду і закрив справу.

Натомість, «Антитіла» подали зустрічний позов проти Лапковського - про захист авторських прав гурту і стягнення усіх судових витрат за попереднім позовом, – повідомляє ТСН.

«Ми не опускаємося до рівня шахраїв. Відшкодування, яке вимагаємо, - 1 гривня. Паралельно ініційовано процес зі  скасування абсурдного патенту Лапковського», - йдеться у повідомленні.

«Антитіла» також подякували усім за підтримку і пообіцяли принципово довести справу до кінця, аби кожен музикант в Україні творив вільно.

Водночас у цьому процесі гурт потребуватиме підтримки музичної спільноти у вигляді звернень до Укрпатенту, про що буде повідомлено найближчим часом. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 44 рази дзвонили до поліції через неправильну агітацію
Наступна новина На Волині затримали банду, яка вкрала з банкомата 600 тисяч гривень. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини