Із 450 контейнерів лишилося менше ніж 50. Луцький Центральний ринок показали з висоти

Із 450 контейнерів лишилося менше ніж 50. Луцький Центральний ринок показали з висоти
Центральний ринок з висоти

На колишній території КП «Луцькі ринки» із 450 контейнерів залишилося менше ніж 50.

Який вигляд має зараз ця територія – видно на відео, яке оприлюднив радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

За його словами, за 2 останні дні із вказаної території вивезено більше 222 металевих контейнерів. З них добровільно «переїхали» 194 контейнери.

«На території ринку одночасно працює до 10 одиниць техніки, що вивозить металеві контейнери», – зазначає Поліщук.

Він стверджує, що велику кількість контейнерів власники перевозять на ринок «Новий», і додає: «Тому немає жодних сумнівів, що незабаром він запрацює на повну потужність».

«А від понеділка почали надходити заяви про добровільне перевезення металевих контейнерів з земельної діяльнки, яку орендує ФОП Пахолко Л.П., які силами міської ради будуть безкоштовно перевезені на ринок "Новий"», – запевнив посадовець.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Він додав, що усе сміття, яке залишилося на вказаних земельних ділянках, приберуть комунальні служби міста.

Нагадаємо, рух транспорту вулицею Замковою, що в Луцьку, перекрили з 23 до 30 травня.

 

На колишній території КП "Луцькі ринки", території, що обслуговувалася ТОВ "МТС Агросервіс" та ПФ "Скорпіон-Плюс" залишилося менше 50 контейнерів з більше, ніж 450, які знаходилися на даних ділянках до початку переїзду. Лише за 2 останні дні з вказаних територій вивезено більше 222 металевих контейнери, з яких по заявах про добровільний переїзд, що подані підприємцями та самостійно підприємцями вивезено 194 металевих контейнери. На території ринку одначасно працює до 10 одиниць техніки, що вивозить металеві контейнери. Сьогодні вивіз контейнерів силами міської ради і за добровільними заявами і самими власниками продовжується. Велику кількість контейнерів власники перевозять на ринок "Новий", тому немає жодних сумнівів, що незабаром він запрацює на повну потужність. А від понеділка почали надходити заяви про добровільне перевезення металевих контейнерів з земельної діяльнки, яку орендує ФОП Пахолко Л.П., які силами міської ради будуть безкоштовно перевезені на ринок "Новий". Усе сміття, яке залишилося на вказаних земельних ділянках буде прибрано комунальними службами міста.

Posted by Ihor Polishchuk on Wednesday, 27 May 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна відновить авіасполучення з 15 червня, – міністр Степанов
Наступна новина У ВООЗ назвали нові епіцентри коронавірусу у світі
Останні новини
Схожі новини