Із зарплат луцьких вихователів хочуть «забрати» 4 мільйони гривень. ВІДЕО

Із зарплат луцьких вихователів хочуть «забрати» 4 мільйони гривень. ВІДЕО
Джерело фото: https://www.unian.ua

Із коштів, які планувалися на зарплату працівникам дошкільної освіти Луцька, хочуть забрати понад 4 мільйони гривень нібито в рамках економії.

Про це стало відомо на засіданні депутатської комісії з питань планування соціально-кономічного розвитку, бюджету та фінансів Луцької міської ради, повідомляє Сфера-ТВ.

Клопотання міської фінансистки Лілії Єлової щодо бюджету викликало справжній резонанс. При обговоренні питання про внесення змін до рішення про бюджет міста на 2018 рік директор департаменту фінансів повідомила факт, який вразив членів комісії.

4 млн 270 тисяч гривень хочуть зняти із передбачених коштів на виплати заробітної плати працівникам дошкільної освіти.

Такі пропозиції обурили депутата Тараса Шляхтича. Навіть запевнення Лілії Єлової про те, що, як і зазвичай, у грудні працівникам дадуть премії не заспокоїли депутата. Мовляв, чиновники завжди мають стабільну зарплатню і премії, чим же гірші люди, які виховують дітей. 

Лілія Єлова наголосила, що можливості обмежені, і це лише намагання дотримуватися вимог щодо оплаті праці і встановленню тарифних розрядів згідно з нормативами Кабінету Міністрів України.

Зійшлися на тому, комісія не може вирішувати питань, а лише затверджує рекомендації, то ж чи будуть працівники дошкільної освіти з преміями та стабільними заробітними платами – клопіт вже для сесії міської ради.
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині врятували собаку, який провалився під лід. ФОТО
Наступна новина Виконавиця ролі Лесі Українки у фільмі грузинської режисерки збирається на Волинь. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини