Кандидат у нардепи Моклиця зняв політичний екшн про Луцьк

Кандидат у нардепи Моклиця зняв політичний екшн про Луцьк
Кадр з відео

Кандидат у нардепи по луцькому округу Юрій Моклиця зняв агітаційне відео, в якому пробирається через хащі та річку Стир.

Таким чином він хотів показати дорогу, яка передбачена генеральним планом міста, але так і незбудована. Відео кандидат виклав на своїй сторінці у фейсбуці.

У 10-хвилинному ролику «Генплан» Юрій Моклиця разом з друзями Сергієм Григоренком, Тарасом Яковлевим та Олександром Ніколайчуком навипередки вирушають з в’їзду в місто з ковельського боку до «Стоунхеджу» ЖК «Яровиця».

Троє вирушають автомобілями через вулиці Набережну, Шевченка, Чернишевського. А Юрій Моклиця їде велосипедом через неіснуючу транспортну розв’язку на вулицях Набережна та Яровиця, де мав бути новий міст через Стир із продовженням маршруту до села Зміїнець. Його будівництво запланували ще у генеральному плані міста, затвердженому у 2009 році. На шляху героя ролика трапляються двометрові зарослі та власне річка Стир, яку довелось перепливати.

«За 28 років незалежності в Луцьку не збудовано жодного потужного інфраструктурного об’єкту і мій сьогоднішній маршрут є прикрим і яскравим підтвердженням цьому. Драматизм цієї історії в тому, що ми втратили 20 років і купу грошей», - каже Юрій Моклиця.

«Наш четвертий маршрут – це лише один з прикладів. А скільки є ще у Луцьку проектів, шанс на реалізацію яких ми втрачаємо щодня? А скільки є таких, які ми втратили вже назавжди? Майданчики, фонтанчики – це все добре, але місту потрібен потужний, стратегічний проект, який коштуватиме космічних грошей. Якщо його не буде, місто задихнеться. Так само, як воно колись почало задихатись від смороду», - наголосив кандидат.

Він запропонував користувачам фейсбуку обрати, який інфраструктурний об’єкт у Луцьку, на їхню думку, найпотрібніший: продовження вулиці Яровиця з мостом через Стир, багаторівнева транспортна розв’язка, яка сполучить вулиці Карпенка-Карого і Ківерцівську через залізницю, підземний паркінг у центрі Луцька, нова об’їзна дорога навколо Луцька.

«Можливо, саме так вдасться перетворити генеральний план міста на справжній стратегічний документ, а не сценарій до кінофільму», - зауважив Моклиця.

Нагадаємо, раніше кандидат зняв ролик, в якому крісло – це символ влади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Співак Василь Чепелюк може стати почесним громадянином Луцька
Наступна новина Усі повинні бути рівними перед законом, - Вячеслав Рубльов
Останні новини
Схожі новини