«Це як в стосунках - спершу недоліків не бачиш». Волинські політики про високий рейтинг Зеленського

«Це як в стосунках - спершу недоліків не бачиш». Волинські політики про високий рейтинг Зеленського

Члени волинського осередку партії «Європейська солідарність» Юрій Моклиця, Тарас Яковлев та Сергій Григоренко прокоментували високий рейтинг Володимира Зеленського через рік його президентства.

Вони вважають, що багато людей вже розуміють, що помилились, але поки не можуть цього визнати. Про це політики розповіли в ефірі на сторінці «Волинь.Солідарність».

Нагадаємо, у квітні Київський міжнародний інститут соціології провів опитування, за кого проголосували б українці, якби вибори президента відбулись у кінці місяця. З тих, хто визначився, Володимира Зеленського підтримали б 42,6% респондентів. Нагадаємо, на виборах рік тому він переміг з результатом 73,2%.

Що думають про його досі високий рейтинг волинські політики:

Юрій Моклиця: «Я пояснюю це синдромом всенародної любові. Це, як в особистому житті. На початках ти не помічаєш недоліків. Здається, що він/вона найкращий чи найкраща. Суто емоційні категорії. Аналізувати тоді не хочеться.

Мені здається, що цей ефект все ще триває. Але почуття минають і коли, як це буде, а головне – з якими наслідками, час покаже».

Тарас Яковлев: «Треба віддати належне. Якою б не була команда президента, але те, що вони вміють робити, так це піар. Фільми, ролики знімають. Людям це подобається. На жаль, дехто дивиться на це все, як на серіал і не аналізує. Таких людей дуже багато, на жаль, але життя ж кращим не стало».

Сергій Григоренко: «Рейтинг Зеленського майже вдвічі обвалився, але все-таки залишається досить високим. Психологія каже, що коли людина помилилась, їй важко визнати це. Ніхто не хоче бути лузером.

Більшість, з ким я спілкуюсь, в глибині душі розуміє, що країна йде не туди, а більшість обіцянок Зе пустопорожні. Але, оскільки більшість з них голосували за Зе, визнати себе неправим вони не можуть. Переконують себе: «А може, ще вийде, а може, ще надія є».

Чим далі, тим менше буде таких людей. Але поки вони себе цим заспокоюють».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найбільше випадків – у Луцьку і Ковелі. Яка ситуація із захворюваністю на коронавірус на Волині
Наступна новина «Стоп реванш». Лучани вийшли на акцію протесту
Останні новини
Схожі новини