Кава, банани і цукерки: що не варто їсти на роботі

Кава, банани і цукерки: що не варто їсти на роботі
Фото ілюстративне

Іноді людина після обіду може відчувати млявість, бажання поспати, подрімати чи просто відпочити. Ймовірно, причина криється у продуктах, які знижують продуктивність.

Саме тому експерти не радять вживати деякі продукти, – повідомляє канал24.

Швидкі вуглеводи

Мова йде про солодощі, борошняні вироби, білий рис, макарони не з твердих сортів. Щоб засвоїти ці продукти організму необхідна енергія, а це знижує робочий процес.

Смажена їжа

Такі страви не тільки сприяють набору ваги, але і спричиняють відчуття втоми і важкості. Організму необхідно багато енергії, щоб перетравити їх. Саме через це людина відчуває себе в’ялою та сонною.

Солодощі

Ще одна група харчових продуктів, які призводять до різкого підвищення рівня глюкози у крові, а потім до стрімкого зниження. Перепади речовини погіршують пам'ять та спричиняють відчуття втоми. Крім того, солодощі сприяють набору ваги.

Банани

Продукт живильний і корисний, але тільки не на роботі. Фрукт містить гормони сну, а також магній. Після вживання бананів люди відчувають розслаблення і зниження продуктивності.

Кава

Напій дарує лише короткочасну бадьорість, після чого людина може відчути головний біль і слабкість. Спершу кофеїн змусить організм працювати активніше, але потім відбудеться ще більший спад енергії.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Facebook видалив майже 500 російських акаунтів, що писали про Україну
Наступна новина Зеленський продовжує вести кінобізнес у Росії, який «закрив» ще у 2014-му. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини