Казковий Луцьк: відео з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

Казковий Луцьк: відео з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

Нове відео Луцька з висоти пташиного польоту з’явилося в мережі.

Ролик опублікував у себе на каналі Youtube 112 канал Україна.

На північному заході України розташоване фантастичне місто Луцьк. У ньому розташований один з найбільших, найстаріших і найбільш добре збережених замків в Україні Замок Любарта.

На березі річки Стир розташований Будинок архітектора Голованя – незвичайна будівля, прикрашена безліччю кам'яних скульптур в різних стилях, що створює враження повної еклектики. Тут можна зустріти фігури казкових героїв і міфічних істот по сусідству зі скульптурами святих.

У Луцьку розташований найдовший житловий будинок в світі, його довжина по осі – 3265 м, по 1 лінії – 1750 м. Побудований в 1969-1980 роках і має 88 під'їздів, які об'єднані в 38 адрес по двох вулицях.

Красива зелена зона в центрі Луцька і одночасно на його околиці – Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки. Парк був заснований в післявоєнний період, тут збереглися каруселі радянської епохи, первісне планування вулиць і набір традиційних паркових рослин, – йдеться в описі до відео.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шацькі озера з висоти пташиного польоту. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спортивний клуб «Воїн» відкрив борцівський зал на Любешівщині. ФОТО
Наступна новина Тоне навіть дитячий візок: відео аварійної дороги у Володимирі стає хітом інтернету
Останні новини
Схожі новини