Керівник Волинської прокуратури у свій день народження привіз подарунки бійцям на передову. ФОТО

Керівник Волинської прокуратури у свій день народження привіз подарунки бійцям на передову. ФОТО

Керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук на свій власний День народження приїхав з допомогою на схід України, де продовжують успішно виконувати бойові завдання підрозділи 100 обр ТрО.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці бригади. 

Серед придбаного коштом працівників обласної прокуратури і доставленого на фронт Віктором Володимировичем – автомобіль Mitsubishi L200, два підсилювачі сигналу до антен Alientech, 20 акумуляторних батарей до квадракоптерів DJI MAVIC 3, два монокулярних тепловізійних приціли з лазерним дальноміром AGM Varmint LRF, два автомобільних PK-монітори, два квадракоптери DJI MAVIC 3 Pro Fly More Combo, а також чотири оснащених усім необхідним медичних рюкзаки.

«Дякуємо працівникам Волинської обласної прокуратури за регулярну і потужну підтримку підрозділів нашої бригади! – А Віктора Тимчука щиро вітаємо з Днем народження!» – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині пожежі житлового будинку загинув чоловік
Наступна новина Медики, водії, кухарі: триває набір фахівців у підрозділи Волинського прикордонного загону 
Останні новини
Схожі новини