Керівниця WEST AUTO HUB – в гостях на 12 каналі. Що найцікавішого вона розповіла?

Керівниця WEST AUTO HUB – в гостях на 12 каналі. Що найцікавішого вона розповіла?

Керівниця WEST AUTO HUB Юлія Риковська побувала в гостях у 12 каналу. Розповіла про купівлю автомобілів у США та Європі, про продаж власного авто по-європейськи та про унікальний автомобільний аукціон. Ми подивитися запис розмови і вибрали найцікавіше.

      *       *       *

Компанія WEST AUTO HUB буде корисна і майбутнім автовласникам, і тим, хто уже має авто, але планує змінити автомобіль.  Надає широкий спектр послуг: від пошуку, купівлі, доставки автомобіля з-за кордону до митного оформлення, державної реєстрації, сертифікації.

      *       *       *

WEST AUTO HUB  працює над запровадженням нових для України послуг: лізинг автомобілів, трейд-ін, продаж автомобілів з аукціону.

      *       *       *

Кожного дня WEST AUTO HUB опрацьовує близько 30 автомобілів. І цей показник росте.

      *       *       *

Є багато охочих не лише купити авто, а й продати свою машину. Таких усе більше. Адже WEST AUTO HUB пропонує дуже вигідні умови. На майданчику авто стоїть безкоштовно. Продаж відбувається без участі власника – все робить менеджер. Перед тим, звісно, погоджує з власником ціну і умови продажу.

      *       *       *

«Купівля під ключ» - це коли людині, яка хоче купити авто, нічого не потрібно робити. Вона навіть може бути в іншій області. Лишає заявку, менеджер шукає авто, компанія його купує, робить усе необхідне: митне оформлення, доставку тощо. З моменту, коли авто обране, проходить 7-10 днів.

      *       *       *

Автомайдачник – це дуже зручно і сучасно. Це не автобазар, де треба тратити свій час. Той, хто хоче продати авто, займається своїми справами, не відповідає на докучливі дзвінки з питаннями – а для авто уже шукають покупця в режимі 24/7. Компанія робить усе, аби продати якомога швидше. Для того сама розміщує оголошення, поширює його в інтернеті, тощо.

      *       *       *

Ми купуємо автомобілі у США на аукціонах і доставляємо їх. Більше того: участь у цьому аукціоні може взяти кожна людина. Унікальність в тому, що за стандартними умовами брати участь у тих аукціонах можуть тільки юридичні особи. А WEST AUTO HUB має унікальне рішення для того, щоб кожна фізична особа могла власноруч переглянути всі ті автомобілі та здійснити гру самостійно.

Компанія робить увесь комплекс послуг, щоб клієнт отримав автомобіль уже з українською державною реєстрацією.  При цьому менеджер супроводжує людину: консультує щодо вартості, вказує межу, до якої можна грати, відповідає на питання в режимі реального часу.

      *       *       *

У планах  WEST AUTO HUB – автодетейлінг. Це мийка та чистка автомобілів.

      *       *       *

На WEST AUTO HUB є куточки для дітей, є два кафе.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку обіцяють 200 тисяч за молодіжну інновацію
Наступна новина Ніч у хостелі «Софа». Холостяцька нічліжка
Останні новини
Схожі новини