«Коли буде критична ситуація». У Луцьку ресторани та кафе обіцяють безкоштовно годувати лікарів

«Коли буде критична ситуація». У Луцьку ресторани та кафе обіцяють безкоштовно годувати лікарів
Фото ілюстративне

Низка ресторанів та кафе Луцька долучилися до ініціативи – забезпечення лікарів, які борються з пандемією коронавірусу, безкоштовним харчуванням, якщо у цьому виникне потреба.

Про це розповів ресторатор, власник мережі «Дядя Pizza» Андрій Котищук, пише ІА Волинські Новини.

«Ідея була спільною. Ми поговорили з власниками ресторанів та кафе. Коли виникне потреба і буде критична ситуація, ми всі маємо долучитися до процесу боротьби з пандемією коронавірусу. Тому вирішили взяти у цьому участь тим, що ми вміємо і можемо робити, – доставкою їжі для лікарів, які постійно працюватимуть і потребуватимуть нормального харчування, щоб добре виконувати свою роботу», – зазначив ресторатор.

Зокрема, до ініціативи долучилися такі ресторани та кафе і установи, як «MOJO Hall», «Дядя Pizza», «Базилік», «4rest», «Хліб-Сіль», «Sollopizza», «Кораблик-Оболонь», «Карабас Барабас», «West Auto Hub», проект «Kitchen».

«Будемо вдячні всім, хто доєднається до нашої команди. Ми розподілимо обов’язки між собою, і кожен чергуватиме в певний день чи, наприклад, відповідатиме за сніданок, обід і вечерю. Як тільки виникне потреба, ми згуртуємося і будемо допомагати тим, чим можемо», – наголосив Андрій Котищук.

Нагадаємо, у Луцьку компанія Opti («Оптимальне таксі 579») доправлятиме на роботу лікарів обласних інфекційної та клінічної лікарень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині встановлять 25 блокпостів. Де саме?
Наступна новина Які волинські храми ведуть богослужіння онлайн
Останні новини
Схожі новини