Кіндера навіть в приймальню не пускав: Савченко розповів, чи дружить із волинськими мерами

Кіндера навіть в приймальню не пускав: Савченко розповів, чи дружить із волинськими мерами
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко розповів про стосунки,  які у нього склалися з мерами міст обласного значення.

Про це губернатор розповів у інтерв’ю ІА Конкурент.

Савченко зазначив, що  із Григорієм Пустовітом, який виконує обов’язки Луцького міського голови, у нього склалися хороші робочі стосунки.

«Дякувати Богу, він був на посаді голови ОДА і чудово розуміє, які мої вимоги реальні, а де я, умовно кажучи, «дуркую».  Нам дуже легко працювати», – зазначив посадовець.

«З Віктором Сапожніковим  хороші робочі стосунки. Не скажу, що чудові, бо характер у нього трішки гірчистий. З  Петром Саганюком робота також налагоджена. Я повинен його поважати, оскільки він людина старша і бачив більше, ніж я. Він же вихований в системі, коли начальник – це начальник. Тому жодних проблем у нас нема», – повідомив Савченко.

«З Олегом Кіндером в мене взагалі сформувалися навіть дружні стосунки. Незважаючи, що його партійний керівник аж ніяк не товаришує з моїм начальником. Хоча в перші декілька місяців я Кіндера  в приймальню не пускав. Надто він, як кажуть в народі, «козирним» був на початку», – зазначив губернатор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з дворів заберуть незаконні обмежувачі руху
Наступна новина У центрі Луцька почали продавати квіти. ФОТО
Останні новини
Схожі новини