У ролику до Чемпіонату світу-2018 Україну видали за Росію

У  ролику до Чемпіонату світу-2018 Україну видали за Росію

Німецька авіакомпанія Lufthansa у рекламі до Чемпіонату світу з футболу 2018, який має пройти у Росії, панорами Москви зняла у Києві, зокрема у ролику з’явилися Березняки і Русанівська набережна.

Ролики поширили у YouTube та соцмережі Facebook, інформує 5 канал.

Обурені коментатори наголошували, що це Київ, а не Москва. Говорили, що видавати Україну за Росію – неприпустимо, особливо тоді, коли Росія анексувала український Крим і веде війну на Донбасі.

Компанія уже видалила відео з YouTube. А ролик на Facebook показує скорочену версію. Хоча і у ній краєвид Києва підписано як "Росія-2018".

За сюжетом реклами двоє німецьких уболівальників приїжджають у аеропорт і бачать рейс до Москви. А тоді подумки опиняються вже у Росії. Далі чоловіки виходять на узбережжя каналу, де бачать рибалку – і знову повертаються до реальності, дивляться в аеропорту на літак, готовий до зльоту.

Як повідомляє Цензор.нет, Lufthansa попросила вибачення за знятий у Києві ролик. «Ми побачили вже в перших коментарях, що це зачіпає почуття окремих користувачів», – заявили у компанії.

Lufthansa підкреслила, що відео знімали в Україні «з логістичних міркувань», що є звичайною практикою для рекламних роликів, адже «йдеться про те, яке уявлення про місце має глядач».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку засудили чоловіка, який убив співмешканку
Наступна новина «Його там примушують це робити», – дружина полоненого волинянина
Останні новини
Схожі новини