«Київстар» підвищив тарифи через 4G

«Київстар» підвищив тарифи через 4G

Найбільший український мобільний оператор «Київстар» запровадив нову лінійку тарифів на мобільні послуги.

Підвищення відбулось через запуск 4G.

Про це заявив президент «Київстару» Петро Чернишов в інтерв’ю «Економічній правді».

За його словами, в середньому тарифи подорожчали на 10 гривень.

«Вже вийшла нова лінійка тарифів. Найнижчий тариф в попередній лінійці був 45 гривень на місяць, тепер – 55 гривень. Зрозуміло, що інші теж приблизно настільки ж підвищилися. Виходить приблизно на 10 гривень. Я не думаю, що це якийсь шалений ріст цін», – повідомив Чернишов.

При цьому він запевнив, що навіть якщо у абонентів ще немає смартфонів, які б підтримувати 4G, вони також відчують покращення зв’язку.

«Зараз цей відсоток (абонентів, що мають смартфони з 4G) сягає 23% від всіх телефонів. А відсоток в 3G для порівняння – 46%...Однак, якість звуку покращиться для всіх. Тобто маршрутизація вашого дзвінка піде не за старими GSM-частотами, частина дзвінків піде в 4G, коли з'явиться технологія VoLTE. Буде чіткіший звук», – запевнив директор «Київстару».

Також він додав, що коли частина абонентів перейде на 4G, то розвантажиться мережа 3G. Тож решта абонентів матиме якісніший 3G інтернет. 

Нагадаємо, 6 квітня мобільний оператор «Київстар» запустив високошвидкісний мобільний інтернет 4G. Ця послуга стала доступною для користувачів у 20 українських містах.

Раніше, 30 березня, два українських оператори Vodafone та lifecell заявили про запуск мережі 4G в Україні. Лише за тиждень послугою 4G-інтернету скористалось мільйон українців.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд Німеччини надасть 9 млн євро на будівництво житла для переселенців
Наступна новина Боржникам з аліментів підготували великий пакет покарань
Останні новини
Схожі новини