Книга Оксани Забужко потрапила до списку світових бестселерів за версією The New York Times

Книга Оксани Забужко потрапила до списку світових бестселерів за версією The New York Times
Оксана Забужко

Збірка творів української письменниці, уродженки Луцька Оксани Забужко увійшла до переліку найочікуваніших книжкових новинок 2020 року за версією New York Times.

Туди увійшли історії, що стосуються Помаранчевої революції, суперництва та тенісу, пише Gazeta.ua.

Книжка Your Ad Could Go англійською мовою буде доступна з 28 квітня за підтримки американського видавництва Amazon Crossing.

Загалом у переліку 77 книжок авторів зі всього світу: Африки, Азії, Європи, Латинської Америки, Близького Сходу та Океанії.

Нагадаємо, волинський письменник Василь Слапчук став лауреатом Міжнародної літературно-мистецької медалі Мігеля де Сервантеса за 2020 рік

Довідково
Оксана Забужко – українська письменниця, поетеса, есеїстка і публічна інтелектуалка. Її твори перекладено багатьма мовами.
Народилася 19 вересня 1960 року у Луцьку в родині шістдесятників.  Однак розпочаті у 1965-му репресії проти української інтелігенції змусили родину покинути Луцьк, і з 1968 року Оксана Забужко мешкає в Києві.
У 2019 році Забужко стала лауреаткою Національної премії імені Тараса Шевченка.
 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий тариф на доставку газу збитковий, – «Волиньгаз»
Наступна новина У Луцьку виступить учасник «Голосу країни»
Останні новини
Схожі новини