Колишню нардепку Чорновол підозрюють у вбивстві та підпалі офісу Партії регіонів

Колишню нардепку Чорновол підозрюють у вбивстві та підпалі офісу Партії регіонів
Тетяна Чорновол

Колишній народній депутатці Тетяні Чорновол слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі Партії регіонів у 2014 році.

Про це інформує пресслужба ДБР.

«Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, повідомили про підозру народному депутату України VIII скликання. Її підозрюють в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненого за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п.п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України)», – ідеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, 18 лютого 2014 року підозрювана керувала діями групи осіб та безпосередньо брала участь у підпалі будівлі у центрі Києва на вулиці Липській, у якій знаходився офіс однієї з політичних партій. Унаслідок пожежі загинув працівник 1948 року народження, який знаходився у приміщені партійного офісу.

За повідомленням Української правди, 10 квітня 2020 року слідчі ДБР провели обшуки за місцем проживання підозрюваної. У Бюро заявляють, що у Чорновол вилучено речі, «які мають доказове значення для розслідування», предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, набої.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Київської області. Оперативний супровід – Головне оперативне управління Державного бюро розслідувань.

У разі доведення вини підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читати також: Ексочільника МЗС затримано за підозрою в умисному вбивстві колишнього директора телеканалу «Інтер»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У вихідні на Волині діятиме особливий режим пересування. Людей просять не виходити з дому
Наступна новина «Створюємо інтерактивний простір безпеки». Рятувальники придумали, що робити студентам на карантині
Останні новини
Схожі новини