У вихідні на Волині діятиме особливий режим пересування. Людей просять не виходити з дому

У вихідні на Волині діятиме особливий режим пересування. Людей просять не виходити з дому
Фото ілюстративне

Починаючи з 11 квітня, у вихідні на Волині вводиться режим максимального обмеження пересування. Зокрема з 13-ї години суботи до 6-ї понеділка волинян просять не виходити з дому та придбати необхідні продукти та ліки заздалегідь. При тому магазинів і аптек зачиняти не будуть

Про це йдеться у повідомленні Волинської ОДА.

«Додаткові обмежувальні заходи прийняли, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні, на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулась під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка 9 квітня 2020 року», – повідомили в ОДА.

«Сподіваюся, що волиняни із розумінням поставляться до вимушених дій, які вводяться в області, аби унеможливити швидке розповсюдження та масове захворювання коронавірусною інфекцією. Завдяки нашим спільним діям ситуація в області контрольована. Якщо населення продовжуватиме дотримуватися рекомендацій, то з карантину можемо вийти в травні, а не у вересні, як прогнозують», – наголосив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, станом на ранок 10 квітня на Волині зареєстрували вже 41 хворого на коронавірус. Згодом стало відомо про ще двох хворих у Нововолинську.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську ще у двох людей виявили коронавірус
Наступна новина Колишню нардепку Чорновол підозрюють у вбивстві та підпалі офісу Партії регіонів
Останні новини
Схожі новини