Колонізувати Марс можуть генетично модифіковані люди

Колонізувати Марс можуть генетично модифіковані люди

Для успіху проекту колонізації Марса можуть знадобитися генетично модифіковані люди, здатні протистояти впливу космічної радіації.

І хоча і до першого, і до другого ще далеко, дослідження ведуться в обох напрямках. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Wired.

Ілон Маск мріє про заселення Марсу. Але перш ніж його мрії зможуть втілитися в реальності і на Червоній планеті з'явиться перше місто з мільйонним населенням, людству знадобиться перша група колонізаторів-першопроходьців. І ці першопроходьці повинні будуть володіти однією дуже важливою генетичною особливістю - опірністю радіації.

Ми поки мало знаємо про особливості людського організму і тварин чинити опір радіоактивного випромінювання, але тим не менше ми знаємо, що вона існує. В даний час вчені проводять дослідження, спрямовані на розуміння того, який обсяг радіації здатний витримати організм хворих на рак. Але одного разу ця особливість організму може стати важливим фактором при відборі кандидатів для польотів до інших планет.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Потяг «Ковель – Львів» тимчасово змінить графік руху
Наступна новина У Києві жорстоко розправилися з вандалом, який розбив меморіал Небесної Сотні. ФОТО 18+
Останні новини
Схожі новини