Команда Михалика на футзальному турнірі в Луцьку грала у формі російського клубу

Команда Михалика на футзальному турнірі в Луцьку грала у формі російського клубу
Тарас Михалик

На новорічному турнірі з футзалу в Луцьку команда відомого футболіста Тараса Михалика, яка представляла його рідне місто Любешів, грала у формі московського «Локомотива», кольори якого Тарас захищав з 2013-го по 2019 рік.

Традиційний новорічний турнір із футзалу в Луцьку проводять уже 23 роки поспіль. Цього разу, окрім Михалика, там зіграли також такі відомі футболісти, як Артем Федецький, В'ячеслав Шарпар і Олег Герасимюк, пише Футбол24.

Крім того, Тарас Михалик став ще й одним із головних фігурантів бійки під час турніру.

Після низки епізодів, де суперники його команди грали доволі грубо, Михалик не витримав і розпочав бійку. Після цього в сутичку вступили також запасні гравці обох команд.

Завдяки арбітрам та персоналу серйозної бійки не сталося. У результаті Михалик був вилучений і не зміг дограти зустріч до кінця.

Нагадаємо, зараз Михалик виступає у Першій лізі за «Волинь». Сам він родом із Любешівського району. Раніше виступав за київське «Динамо», московський «Локомотив» і збірну України.

У 2019 році Михалик став гравцем «Волині».

Читати також: «Цей рік дограти та, мабуть, вистачить». Тарас Михалик готується завершити кар’єру футболіста

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За грудень лучани заплатять менше за опалення і гарячу воду
Наступна новина У Луцьку з каркасної основи створюють «майже нові» тролейбуси
Останні новини
Схожі новини