У Луцьку з каркасної основи створюють «майже нові» тролейбуси

У Луцьку з каркасної основи створюють «майже нові» тролейбуси

На Луцькому підприємстві електротранспорту, за наявності лише каркасної основи, відновлюють тролейбуси. Після такого капітального ремонту, вони курсуватимуть Луцьком.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав Григорій Недопад.

«В процесі ремонту замінено всю несучу частину кузова, зовнішня обшивка виготовлена з алюмінієво-композитної панелі і закріплена спецзасобами. Дана обшивка не піддається корозії і не потребує додаткового фарбування», – йдеться у дописі.

Також, він повідомив, що триває процедура закупівлі 30 повністю нових тролейбусів для Луцька. Наразі процес залежить від термінів фінансування проєкту з боку інвестиційного банку. До завершення весни-початку літа нові тролейбуси курсуватимуть вулицями нашого міста і значно поліпшать інфраструктуру громадського транспорту.

«А наразі фахівцями підприємства ЛПЕ здійснюється капітальна реставрація існуючих транспортних засобів. Фактично, після такого капітального ремонту, місто отримує майже нові тролейбуси, що слугуватимуть надійно і протягом тривалого часу», – зазначив Григорій Недопад.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Команда Михалика на футзальному турнірі в Луцьку грала у формі російського клубу
Наступна новина У Луцьку відкрилося кафе, де каву роблять люди з синдромом Дауна
Останні новини
Схожі новини