Волинська команда СБУ виборола ІІІ місце у чемпіонаті з поліатлону

Волинська команда СБУ виборола ІІІ місце у чемпіонаті з поліатлону

Команда Управління СБ України у Волинській області виборола ІІІ місце у Першому Чемпіонаті СБУ з поліатлону, що відбувся у місті Харкові.

Співробітники Управління Катерина Мандзик та Микола Пацула - здобули ІІ особисте місце серед жінок та чоловіків Чемпіонату відповідно.

Про це йдеться на сторінці Управління Служби безпеки України у Волинській області у Facebook

У заході, який проходив в спорткомплексі Національного технічного університету та стадіоні ФСТ «Динамо», взяли участь двадцять п’ять команд загальною чисельністю понад сто тридцять учасників.

Під час турніру спортсмени змагалися у стрільбі з пневматичного пістолету, плаванні, спринтерському бігу та забігу на довгі дистанції. 

Перемогу у нелегкій спортивній боротьбі здобула команда Центрального Управління Служби безпеки України, друге та третє місця – команди Національної академії СБУ та Управління СБ України у Волинській області відповідно.

Організатори та учасники заходу впевнені, що проведені змагання стали ще одним кроком на шляху вдосконалення фахової підготовки та навиків службової діяльності. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як та коли зміняться правила в'їзду до Шенгену
Наступна новина Україна закликає ЄС ввести санкції проти оточення Путіна
Останні новини
Схожі новини