«Це не ми, це автостанція», - перевізник про скандал з іноземцем на Волині

«Це не ми, це автостанція», - перевізник про скандал з іноземцем на Волині

Збаразьке АТП-16140, автобуси якого їздять через Володимир-Волинський у Варшаву, не може забирати пасажирів з електронними квитками з автостанції.

Про це «Першому» розповіла керівниця маршруту Ірина.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському американець не міг потрапити в автобус з електронним квитком. Він заздалегідь прийшов на зазначене у квитку місце, але виявилось, що автобус вже поїхав на автостанцію. Тоді на автостанції, зі слів очевидців, контролер намагалась не пустити чоловіка в автобус зі словами: «Ви брали квиток в інтернеті, то в інтернеті і сідайте!». Хоча, згодом таки пустила пасажира.

Представник перевізника розповідає, що керівництво автостанції не дозволяє на її території брати в автобуси пасажирів з електронними квитками, мовляв вони не заплатили станційний збір.

«Неодноразово наші водії мали конфлікти з контролерами і врешті ми мусили зробити додаткову зупинку біля магазину «Копійочка». Це навпроти автостанції. Там водій забирає пасажирів з електронними квитками і далі їде на автостанцію», - пояснює працівниця Збаразького АТП-16140.

З її слів, у квитку вказаний час відправлення від автостанції, тому пасажирам, які вирушають від магазину «Копійочка», потрібно приходити заздалегідь.

«Купуючи квиток, пасажир вказує свій контактний номер. А коли наші водії під’їжджають до Володимира-Волинського, дзвонять і кажуть – ми за 5-10 хвилин будемо на місці. У цього пасажира номер іноземний і він був недоступний. Ні на вайбер, ні на звичайні дзвінки він не відповідав. Водії вирішили не чекати і поїхати на автостанцію, щоб забрати інших пасажирів. А пізніше водій двічі повертався, щоб забрати цього пасажира. Вже коли з ним зв’язався диспетчер компанії, яка продала квиток, вдалось вирішити ситуацію», - каже Ірина.

«Біля «Копійчоки» ми не можемо довго стояти, бо це звичайна міська зупинка. А що ми можемо зробити, якщо на автостанції не дозволяють брати таких пасажирів?» - додає жінка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вилиняла кофта чи збіглися штани: що робити волинянам, які купили неякісний товар
Наступна новина Старовинний храм Луцька показали з висоти пташиного польоту. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини