КП «Луцькі ринки» не стягуватимуть плату за оренду з підприємців на час карантину

КП «Луцькі ринки» не стягуватимуть плату за оренду з підприємців на час карантину

КП «Луцькі ринки» не будуть стягувати орендну плату за торгові місця з підприємців, з якими є чинні договори і які тимчасово зупинили свою діяльність на час карантину. Таке рішення буде винесене на позачерговому виконкомі Луцької міської ради.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

«Останніми днями до нас звертається чимало підприємців з ринків міста щодо стягнення плати за оренду торгового місця. Повідомляємо, що власники ринків згідно нещодавно прийнятого закону звільнені від сплати податку на землю, орендної плати за землю та податку на нерухомість, а тому з точки зору фінансової спроможності цілком можуть не нараховувати плату за оренду торгового місця, до чого ми їх і закликаємо», - написав Поліщук. 

Також міськрада звертається до орендодавців, що здійснюють діяльність у Луцьку долучитися до тих підприємств й підприємців, які об'єднуються, щоб пережити кризу й допомагають один одному й просимо не нараховувати орендарям, що призупинили діяльність у зв'язку з карантином орендну плату за час вимушеного простою. Вказане звернення буде продубльовано в рішенні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Окрім того, додатково повідомляють, що будуть звільняти на період карантину власників рекламних конструкцій від плати за розміщення зовнішньої реклами, орендарів комунальних приміщень - від орендної плати за приміщення, власників МАФів - від плати за користування окремими конструктивними елементами благоустрою у разі, якщо діяльність дійсно призупинена.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лабораторні тести на коронавірус робитимуть у Луцьку
Наступна новина Біля лікарень поставили намети, де прийматимуть хворих із симптомами коронавірусу
Останні новини
Схожі новини