Найбільше порушень карантину фіксують на ринках, - міськрада

Найбільше порушень карантину фіксують на ринках, - міськрада
Фото ілюстративне

Відсутність засобів індивідуального захисту у продавців та покупців, недотримання необхідної відстані, стихійна торгівля - ці та інші порушення виявляли працівники Держпродспоживслужби та департаменту муніципальної варти. Найбільше порушень виявили на ринках “Північний”, “Лучеськ”, “Центральний”.

Про це сьогодні йшлося під час онлайн засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, – інформують на сайті міськради.

Також, нагадали, що носіння масок у закритих приміщеннях, на ринках, у громадському транспорті, магазинах є обов’язковим. Також не менш важливо дотримуватися соціальної дистанції та не забувати про елементарні санітарно- гігієнічні норми.

“Відповідальність зараз лежить на кожному із нас. Доки у Луцьку показники захворюваності є стабільними, працюють дитсадки, курсує транспорт, скасовано низку інших обмежень. Але якщо виникатимуть спалахи і ситуація вийде з-під контролю, карантин доведеться посилити”, - наголосив Григорій Пустовіт.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд виділив майже 3 мільярди гривень для безробітних українців
Наступна новина У МОЗ розповіли, за яких умов зможуть відкрити дитячі табори
Останні новини
Схожі новини