На луцькому ринку 200 невакцинованих підприємців не вийшли на роботу

На луцькому ринку 200 невакцинованих підприємців не вийшли на роботу

У Луцьку на Завокзальному ринку станом на 10 листопада не працюють 200 осіб, котрі наразі не мають документа про вакцинацію. Усього на ринку працює понад півтори тисячі людей.

Про це розповіла Суспільному голова ГО "Волинська організація приватних роботодавців торгівлі та комерційної сфери" Тетяна Іовенко.

З її слів, щепилися проти коронавірусу 65 % працівників. Окремі продавці та підприємці, котрі запланували вакцинуватися найближчим часом, зачинили кіоски та не вийшли на роботу.

Частина Завокзального ринку огороджена – для відвідувачів відкрили два входи. 10 листопада поліцейські, працівники Держпродспоживслужби та ОДА провели перевірку щодо дотримання вимог роботи підприємців в умовах "червоної" карантинної зони.

Серед вимог, на котрі звертали увагу – соціальна дистанція, тимчасова розмітка, наявність дезінфекторів та захисних масок, – повідомила заступниця начальника управління ОДА Олена Божкова.

Як зазначив фахівець відділу Держпродспоживслужби в області Роман Писик, на Завокзальному ринку під час перевірки зафіксували сприятливу ситуацію.

"Люди перебувають у масках, тобто фактичних порушень не має. Підприємці реагують на зауваження нормально. Якщо є якісь порушення, то усувають на місці. Грубих порушень немає", – зазначив посадовець.

Протоколів щодо порушення вимог здійснення підприємницької діяльності у "червоній" зоні, додав Роман Писик, 10 листопада не складали.

Як працюють луцькі ринки в «червоній» зоні – читайте тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: що змінилося за добу
Наступна новина Як жити комфортно в умовах червоної зони та самоізоляції
Останні новини
Схожі новини