Кредит від «Приватбанку» тепер можна оформити на «Укрпошті»

Кредит від «Приватбанку» тепер можна оформити на «Укрпошті»

У 1200 відділеннях «Укрпошти» в усіх регіонах України запрацює новий сервіс миттєвого кредитування фізичних осіб через POS-термінали ПриватБанку.

Про це повідомляє mind.ua.

Компанії запускають спільний сервіс, який дозволить оформити кредит у лічені хвилини та без будь-яких документів.

Сервіс POS-терміналів ПриватБанку надаватиме можливість протягом декількох хвилин оформити запропонований банком кредит на будь-які потреби в сумі до 50 000 грн терміном до 24 місяців у відділеннях поштового зв’язку. Кредитні кошти будуть зараховані ПриватБанком на карту клієнта протягом 15 хвилин.

Погасити такий кредит можна достроково без додаткових комісій, зокрема й шляхом поповнення картки в POS-терміналах ПриватБанку, встановлених у відділеннях Укрпошти.

Директор Департаменту фінансового бізнесу «Укрпошти» Артур Муравицький сподівається, що запуск такої послуги наблизить «Укрпошту» до створення власного фінансового супермаркету з широким набором фінансових послуг. Завдяки сервісу клієнти по всій країні зможуть оформити продукти ПриватБанку без будь-яких документів безпосередньо у відділеннях пошти. 

Читайте також: «Укрпошта» закриє свої відділення в селах
«Мета нашого нового сервісу – дати додаткову можливість клієнту з карткою ПриватБанку оформити кредит протягом хвилини без відвідування банківського відділення і оформлення паперових документів», – зауважив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Комунальники Луцька «забули» закінчити ремонт у одному з дворів на Соборності
Наступна новина Керівник Волинської митниці спростував чутки про «перешкоди» для авто на єврономерах
Останні новини
Схожі новини