Якщо виникли запитання до газовиків, куди і коли звертатися волинянам

Якщо виникли запитання до газовиків, куди і коли звертатися волинянам
Фото ілюстративне

Щоп’ятниці у центрах обслуговування клієнтів відбуваються професійні діалоги газовиків зі споживачами.

Такі зустрічі започатковані ще восени 2019 року. На них усі охочі мають змогу поспілкуватися у невимушеній атмосфері з представниками газорозподільної компанії, повідомляють в АТ «Волиньгаз».

На підприємстві зауважують, що питань та нововведень на ринку газу України чимало, які є новими не тільки для споживачів, а й для самих газовиків. Рішення щодо змін у газовій галузі приймає виключно держава, а працівники газових компаній зобов’язані реалізувати та роз'яснити їх на місцях.

У п’ятницю, 7 лютого, гарячою темою розмови стали «два рахунки» за газ, які нещодавно отримали всі українці та волиняни зокрема.

Керівництво відділень та менеджери констатували, що ці зміни є необхідністю. Окремі рахунки з нового року запроваджені рішенням НКРЕКП: один за спожитий газ, другий – за послугу з його доставки. А із загальних рахунків за газ, які до цього часу отримували споживачі, плата за доставку газу вилучена. Тож таким чином, завершено анбандлінг (розділення) на газовому ринку. Тобто продаж газу відділено від його доставки.

Крім того, на цих зустрічах люди часто запитують, в який ще спосіб можна передавати дані лічильника та звірятися. Споживачів знайомлять із можливостями сучасних онлайн-сервісів та як ними користуватися. А це – Особистий кабінет споживача газу на сайті 104.uа і мобільний додаток 104 Mobile. Саме вони дозволяють не відстоювати людям щомісяця з 1 по 5 число черги в центрах обслуговування. А от щоб передати дані лічильника, є багато способів – смс-кою, через Контакт-центр тощо. 

Аби уникнути непорозумінь та отримати професійну інформацію з перших вуст, «Волиньгаз» запрошує всіх охочих до змістовної та компетентної розмови вже цієї п’ятниці о 15:00. 

Адреси центрів обслуговування АТ «Волиньгаз»:

 м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А;

 м. Ковель, вул. С.Бандери, 34 А;

 м. Горохів, вул. Козацька, 98;

м. Ківерці, вул. Матросова, 9;

м. Володимир - Волинський, вул. Сагайдачного, 85;

 м. Камінь-Каширський, вул. Хотешівська, 9;

 смт Ратне, вул. Газіна, 20.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому міліє Світязь? Що і хто на це впливає? Як буде далі? Цифри і факти від експерта
Наступна новина «Фейк від Сиротинської», – Дильов про інформацію, що підприємці програли суд Луцькраді
Останні новини
Схожі новини