«Фейк від Сиротинської», – Дильов про інформацію, що підприємці програли суд Луцькраді

«Фейк від Сиротинської», – Дильов про інформацію, що підприємці програли суд Луцькраді
Підприємці протестують під стінами Луцькради

Голова громадської організації «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов називає інформацію про те, що очолювана ним організація програла суд Луцькій міській раді, «фейком від Сиротинської».

Про це він написав у фейсбуці.

Нагадаємо, ввечері 11 лютого у ЗМІ з’явилася інформація про те, що суд відмовив підприємцям луцького Центрального ринку в забезпеченні позову шляхом зупинки дії рішення Луцької міськради щодо знесення контейнерів і паркану.

Про це також розповідала директорка Департаменту муніципальної варти Луцькради Юлія Сиротинська, коли демонтовували контейнер муніципальної варти на Центральному ринку.

«Вдповідально заявляю: це брехня. Відмова суду у вжитті заходів забезпечення позову до подання позовної заяви – це не суд. Судового розгляду справи ще не було», – запевнив Дильов. 

«Дивує навіть не брехня Сиротинської, до неї всі вже звикли, дивує те, що про результати розгляду заяви громадської організації , які мали бути відомі тільки сьогодні вранці, Сиротинська знала вчора звечора», – заявив Ігор Дильов. 

«Але є в цьому і приємна обставина: поспіх, з яким бажане видають за дійсне, застосовуючи всі можливі ресурси, свідчить про законність наших вимог та вимог підприємців до міської ради і робить перемогу в суді ще більше реальною», – додав він.

Нагадаємо, підприємці звернулися до суду у зв’язку з рішенням Луцької міської ради про припинення комунальному підприємству «Луцькі ринки» права постійного користування на земельну ділянку на вулиці Глушець, 1, для обслуговування Центрального ринку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якщо виникли запитання до газовиків, куди і коли звертатися волинянам
Наступна новина Волинь отримала бюджет на 2020 рік
Останні новини
Схожі новини