Квартирна афера: як шахраї дурять волинян при купівлі житла

Квартирна афера: як шахраї дурять волинян при купівлі житла
Фото ілюстративне (джерело: хроніки світу)

Керівниця Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук розповіла, як шахраї дурять довірливих клієнтів, що хочуть купити житло на OLX.

Про це жінка написала на своїй сторінці у Фейсбуці. 

За словами Лариси Мусійчук, її клієнтки двічі ледь не потрапили «на гачок аферистів». 

Дешева квартира з ремонтом. Власник – Микола

«На OLX виходить оголошення про продаж квартири по вул. Коновальця 1. Саме що не є гаряче - ремонт, третій поверх, без дітей та прописаних, хоч завтра переоформляємо, скріни документів скинуті.. Николай Игоревич, тел. 0685593624. А ціна то яка - 12800 за 33 кв.м. однокімнатної квартири. От тільки «Я у відряджені і давайте завдаток», – пояснила жінка. 

За її словами, підозрілим видалося все, зокрема – ціна. Тим часом показати квартиру власник ніяк не міг. Оскільки без перевірки та огляду завдаток ніхто не дав, то чоловік перестав виходити на зв’язок. 

Те саме житло, але інша ціна. Власник – Михайло

«Раптом виходить нове оголошення. Ті ж параметри, фото, ціна правда підросла -14 300. Продавець - МихОил, тел. 0981938005. Тільки тепер власник не тільки ім’я та телефон змінив, але й «переїхав» з Дніпродзержинська до Києва. Але яке було моє здивування, коли він вільно скинув скріни договору на ту ж власницю, що і попередня квартира Николая», – написала Лариса Мусійчук. 

Чоловік так само почав переконувати – відрядження, робота, завдаток і через пару днів переоформлення.

«Я реально не розумію на що розраховують такі шахраї з такими тупими схемами. Навіть моя клієнтка, людина далека від нерухомості запідозрила неладне і звернулась до мене для перевірки. Але маємо те, що маємо і не викласти цей випадок я не можу і застерігаю бездумно кидатись на дешеві класні квартири з попередньою оплатою. Бережіть свої гроші та нерви», – резюмувала жінка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чоловік кидався під машину патрульних
Наступна новина Комуніст Симоненко подав до суду на ЦВК за відмову реєструвати його на виборах
Останні новини
Схожі новини